Skreddersydde kurs

Skreddersydde ukulelekurs

Nordisk ukulele vil lage kurs for deg som ønsker det. Vi skreddersyr kurset slik at du som deltaker blir fornøyd.  Et kurs hos oss kan bestå av minst fem deltakere. Du kan selv være initiativtaker, og danne en gruppe som vil delta på kurset.  Vi holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. 

Vil du ha individuelt tilpasset kurs, gjør  vi også hjemme-hos-undervisning på forespørsel.  Kontakt Marcus direkte på telefon +47 92856729

Generelt om skreddersydde kurs

Tips til rekruttering av deltakere

For å engasjere folk til å melde seg på kurset, har vi noen tips til hvordan du kan gjøre dette. Bruk sosiale medier som en metode, samtidig som du kan spørre kollegaer, venner og bekjente. Et godt tips er å sette opp en liten plakat på din lokale musikkbutikk. Her er det bare fantasien som setter grenser. Om det blir vanskelig å rekruttere nok deltakere, ber vi deg kontakte oss, slik at vi kan hjelpe deg.

Kursgangen planlegges med deltakerne

Når vi har bestemt oss for at kurset skal settes i gang, vil vi være i kontakt med kursdeltakerne for å gå gjennom tider kurset skal gå, lokaler, valg av låter, øvinger med mer. Vi vil skreddersy kurset sammen innenfor gitte rammer. Du kan i prinsippet velge å ha kurset utendørs, dersom været tillater det. Vi i Nordisk Ukulele ønsker å være så fleksible som mulig, slik at du som kursdeltaker skal være fornøyd.

Avslutning av kurset

Når kurset arrangeres i samarbeid med en organisasjon eller forening, vil vi ofte prøve å legge avslutningen av kurset til en konsert på avslutningsdagen. Andre kurs avsluttes med sosial fellesopptreden etter deltakernes ønske.

Prisen varierer avhengig av antall deltakere

 Fordi de som vil ha skreddrsydde kurs vanligvis melder seg som en gruppe, vil vi kunne diskutere prisen med dere. 

Alle som deltar på våre kurs får 20 % rabatt på våre ukuleler.

 

Kurs for skoler og barnehager

Nordisk ukulele mener at musikk er viktig for både voksne og barns hverdag. Derfor har vi innført kurs for pedagoger, men rettet det ekstra mot barnepedagoger.  Ukulelen er et billig og lite instrument, og er derfor lett å bringe med på turer og aktiviteter. Ønsker du å kjøpe ukulele eller har spørsmål om kurset; ta kontakt med oss.

 Kurssted tilpasses deltakerne

Kursene holdes vanligvis i barnas lokaler. Dette er lokaler lærerne er komfortable med, og det vil være lett å arrangere kurs på kort varsel. Normalt pleier vi å ha disse kursene i helgen, men det vil være mulig å ha det over to  hverdager i stedet. På kursene vil vi rette oss mot populære og kjente barnesanger.

Ukulele-coaching

Nordisk ukulele tilbyr coaching av ukuleleklubber- og band. Vi kan gi nytt giv til deres musikk. Kontakt oss for mer informasjon om coachingen vi tilbyr. I Norden finnes det mange ukuleleklubber- og band. Både amatører og de som tar ukulele på alvor, kan ha nytte av litt coaching en gang i blant.

Det som alle har til felles er at en ofte kan kjenne på følelsen av å kjøre seg fast, og dermed ikke lære mer. Det er her vi kommer inn. Nordisk ukulele vil gi dere en ny ukulele-injeksjon med ny giv, slik at dere kan videreutvikle deres musikk. Kontakt oss for mer informasjon om coaching. 

Coaching tas i bruk av ulike band og klubber

Vi har opp igjennom årene vært i kontakt med mange ukuleleband. Noen har valgt å coaches et par ganger, mens andre har brukt oss som et verktøy over lang tid. Det er opp til dere selv hvor lenge dere vil benytte dere av vårt tilbud. Vi vil hjelpe dere på best mulig vis. Ta kontakt med oss dersom du ønsker coaching.

Pris for coaching

Vi anbefaler at kurset har seks eller flere deltakere.  Prisen for coachingen er normalt 5000,-  for 10-12 timer, men den er justerbar avhengig av antall personer som deltar. 

Kontakt oss for mer informasjon om coaching.

 

Teambuilding, ukuleleprøving o.l

Det är svårt att inte blir på bra humör då man spelar ukulele.  I våra kurser spelas ukulele och det där sociala är något man får på köpet. Här tänker vi tvärt om. Omgås, ha trevligt med kolleger och vänner - ukulelespel får du på köpet.

När kolleger träffas på after work blir det fort att det dricks öl eller spelas innebandy.

När det är dags för teamtuilding blir det ofta en helg på spa och rollspelsövningar på något konferenshotell. Kanske blir det vin-provning.
Inget ont om det, men vi slår gärna ett slag för ukulele-provning. Både som ett inslag i teambuiling och som after work. Antingen något som sker en gång eller något som återkommer med jämna mellanrum.

Hör av dig till oss och berätta hur ni vill ukulelefiera arbetsplatsen! 

0
0
0
s2smodern

Din handlekurv

UKULELEKURS
Ukulele nybegynner
Utsatt inntil videre
KOMMER:
Ukulelelørdag - Workshop
Utsatt inntil videre

Vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter om våre kurs og ukuleler. Vi deler ikke adressen med noen andre.

Epost:

Fornavn:

Etternavn:


Kundeløfte

NORDISK UKULELE har som mål å utvikle og levere  kvalitetsinstrumenter og tilbehør. Alle  modeller blir  testet og godkjent av oss før de legges ut i butikken.

Facebook

Twitter    Instagram

logo bambora system kopi 3
Når du handler hos oss, har du inntil 30 dagers angrefrist på produktene. Du kan prøve instrumentet i fred og ro hjemme hos deg selv, og er du ikke fornøyd bare sender du det – uten skader – i retur til oss. Pengene refunderer vi uten spørsmål.  Betalingsvilkår.

Du betaler trygt og sikkert med Apple Pay, Bambora eller PayPal. Dine betalingsopplysninger blir ikke lagret hos Nordisk Ukulele. Vi arkiverer kun navn, epost og leveringsadresse.  Handler du fra Norge, vises alle priser inkl mva. Frakt er gratis i Norge og Sverige  ved kjøp over 1000 NOK. Reklamasjoner rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nordisk Ukulele utvikles og driftes av 2T&T Nordic ENK. Copyright © 2010-2012 All rights reserved.  Personvernerklæring.