Ukulele helgekurs

young woman in the city playing ukulele

 Våre kurs gjennomføres med begrenset antall deltakere i tråd med myndighetenes råd.  Foreløpig er alle helgekurs utsatt. Dato og sted for neste kurs  blir  presentert på denne nettsiden og på Facebook/Instagram.  

Våre helgekurs passer godt for alle som ikke har tid til å sette av faste ukedager, men som kan ta seg en frihelg for å lære ukulele. 

Hva lærer du?

Det vanligste helgekurset er nybegynnerkursene. Vi tilbyr også  jevnlige oppfølgingskurs for de som allerede har nybegynnerkurset.  Et nybegynnerkurs krever ingen tidligere erfaring med ukulele, eller spesielle musikalske kunnskaper eller ferdigheter. Du behøver ikke en gang eie din egen ukulele,.

I løpet av nybegynnerkurset går vi gjennom det mest grunnleggende:  

  • Vi lærer å stemme ukulelen.  

  • Du lærer et knippe vanlige akkorder og fingersettinger

  • Du lærer noen enkle musikkteoretiske begrep

  • Du lærer å spille deg  gjennom noen vanlige og enkle sanger, sammen med andre deltakere.

Først og fremst er vi sammen, synger, spiller og har det trivelig.   Å spille ukulele har et betydelig sosialt element, og det ønsker vi at skal gjennomsyre kurset. Oppfølgingskurset fortsetter der begynnerkurset slutter,  og introduserer sanger som er litt mer krevende,  med mer avansert rytmikk og akkordbruk.

Alle våre kurs tar utgangspunkt i D-stemming, men vi tilpasser gjerne til  C-stemming hvis det er ønske om det.  Hva betyr det?

Hvor mange må man være?

Vi vil helst ha mellom seks og tolv deltakere for å gjennomføre et kurs.. Blant annet fordi kurset bygger mye på grupperøvelser.  Men er man fire eller fem, tilpasser vi undervisningen etter det.

Alder?

Det finnes ingen minste- eller eldste alder for å begynne med ukuelle. Vi har god erfaring med tildels stor spredning i alder.  Men vær oppmerksom på at det kan bli noen lange og instensive økter, så man bør være gammel nok  (eller ung nok) til å holde fokus og konsentrasjon gjennom to lange dager. 

Steder og språk

Vi holder kurs over hele Sverige og Norge, på alle nivå og for alle typer grupper. Kursleder Marcus er svensk, og har bodd i Norge i mange år.  Kurs kan også bestilles på engelsk, men disse må avtales spesielt og i god tid.

Pris og rabatter

Et  nybegynnerkurs koster 2 000 NOK. Oppfølgingskurset koster 1 250,-  

Det gis grupperabatt på flere samtidige påmeldinger. Ta med deg venner og meld dere på sammen.

Alle som deltar på våre kurs har 15  prosent rabatt på kjøp av ukulele i forbindelse med kurset, og 10 prosent på alle kjøp etterpå..

young woman in the city playing ukulele

 Våre kurs gjennomføres med begrenset antall deltakere i tråd med myndighetenes råd.  Foreløpig er alle helgekurs utsatt. Dato og sted for neste kurs  blir  presentert på denne nettsiden og på Facebook/Instagram.  

0
0
0
s2smodern

Kontakt

HAR DU SPØRSMÅL ? 
Kurs: 
+47 92856729
kurs@nordiskukulele.no
Butikk::
+47 92661120
salg@nordiskukulele.no

Vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter om våre kurs og ukuleler. Vi deler ikke adressen med noen andre.

nyheter på epost

Epost:

Fornavn:

Etternavn:


Sosiale medier

 

 

Facebook

Twitter    Instagram