Ukulele-coaching

graphicstock young woman in the city playing ukulele busker musician composer concept HTRbpSF1

Nordisk ukulele tilbyr coaching av ukuleleklubber- og band. Vi kan gi nytt giv til deres musikk. Kontakt oss for mer informasjon om coachingen vi tilbyr. I Norden finnes det mange ukuleleklubber- og band. Både amatører og de som tar ukulele på alvor, kan ha nytte av litt coaching en gang i blant.

Det som alle har til felles er at en ofte kan kjenne på følelsen av å kjøre seg fast, og dermed ikke lære mer. Det er her vi kommer inn. Nordisk ukulele vil gi dere en ny ukulele-injeksjon med ny giv, slik at dere kan videreutvikle deres musikk. Kontakt oss for mer informasjon om coaching.

 

Coachingen tas i bruk av ulike band og klubber

Vi har opp igjennom årene vært i kontakt med mange ukuleleband. Noen har valgt å coaches et par ganger, mens andre har brukt oss som et verktøy over lang tid. Det er opp til dere selv hvor lenge dere vil benytte dere av vårt tilbud. Vi vil hjelpe dere på best mulig vis. Ta kontakt med oss dersom du ønsker coaching.

Pris for coaching

Vi anbefaler at kurset har seks eller flere deltakere. Prisen for coachingen er 2000,- for 10-12 timer, men den er justerbar avhengig av antall personer som deltar. På denne typen kurs, tilbyr vi også 20% rabatt på instrumenter i  vår butikk .

Kontakt oss for mer informasjon om coaching.

0
0
0
s2smodern

Breadcrumbs

Kontakt

HAR DU SPØRSMÅL ? 
Kontakt Marcus på 
+47 92856729

Vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter om våre kurs og ukuleler. Vi deler ikke adressen med noen andre.

nyheter på epost

Epost:

Fornavn:

Etternavn:


Sosiale medier

 

 

Facebook

Twitter    Instagram