Be om et skreddersydd kurs

Skreddersydde ukulelekurs

Nordisk ukulele vil lage kurs for deg som ønsker det. Vi skreddersyr kurset slik at du som deltaker blir fornøyd.  Et kurs hos oss kan bestå av minst fem deltakere. Du kan selv være initiativtaker, og danne en gruppe som vil delta på kurset.  Vi holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. 

 

Tips til rekruttering av deltakere

For å engasjere folk til å melde seg på kurset, har vi noen tips til hvordan du kan gjøre dette. Bruk sosiale medier som en metode, samtidig som du kan spørre kollegaer, venner og bekjente. Et godt tips er å sette opp en liten plakat på din lokale musikkbutikk. Her er det bare fantasien som setter grenser. Om det blir vanskelig å rekruttere nok deltakere, ber vi deg kontakte oss, slik at vi kan hjelpe deg.

Kursgangen planlegges med deltakerne

Når vi har bestemt oss for at kurset skal settes i gang, vil vi være i kontakt med kursdeltakerne for å gå gjennom tider kurset skal gå, lokaler, valg av låter, øvinger med mer. Vi vil skreddersy kurset sammen innenfor gitte rammer. Du kan i prinsippet velge å ha kurset utendørs, dersom været tillater det. Vi i Nordisk Ukulele ønsker å være så fleksible som mulig, slik at du som kursdeltaker skal være fornøyd.

Avslutning av kurset

Når kurset arrangeres i samarbeid med en organisasjon eller forening, vil vi ofte prøve å legge avslutningen av kurset til en konsert på avslutningsdagen. Andre kurs avsluttes med sosial fellesopptreden etter deltakernes ønske.

Dersom du har spørsmål rundt kurset kan du kontakte oss for mer informasjon.

 

Breadcrumbs

Nyhetsbrev popup

Kontakt

HAR DU SPØRSMÅL ? 
Kontakt Marcus på 
+47 92856729

Vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter om våre kurs og ukuleler. Vi deler ikke adressen med noen andre.

nyheter på epost

Epost:

Fornavn:

Etternavn:


Sosiale medier

 

 

Facebook

Twitter    Instagram