Ukulele for alle!

NORDISK UKULELE har etablert seg i Norge og Sverige for å bidra til utbredelsen av den morsomme, nedstressende og fredelige ukulelen. Vi selger ukuleler av høy kvalitet, og holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. Våre ukulelekurs er tilpasset ditt brukernivå, enten du er nybegynner eller mer erfaren.

 

Teambuilding, ukuleleprøving, o.l.

ukulele team 

Det är svårt att inte blir på bra humör då man spelar ukulele.  I våra kurser spelas ukulele och det där sociala är något man får på köpet. Här tänker vi tvärt om. Omgås, ha trevligt med kolleger och vänner - ukulelespel får du på köpet.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Kveldskurs

Kveldskurs ukulele

Nordisk ukulele tilbyr både kveldskurs og helgekurs. Kveldskurset kan holdes i Oslo-området, og kan avtales mellom kursdeltakerne og oss. Du og din deltakergruppe bestemmer selv hva dere ønsker å lære. Vi tilpasser oss deg og dine ønsker.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Be om et skreddersydd kurs

Skreddersydde ukulelekurs

Nordisk ukulele vil lage kurs for deg som ønsker det. Vi skreddersyr kurset slik at du som deltaker blir fornøyd.  Et kurs hos oss kan bestå av minst fem deltakere. Du kan selv være initiativtaker, og danne en gruppe som vil delta på kurset.  Vi holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. 

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Ukulele-coaching

graphicstock young woman in the city playing ukulele busker musician composer concept HTRbpSF1

Nordisk ukulele tilbyr coaching av ukuleleklubber- og band. Vi kan gi nytt giv til deres musikk. Kontakt oss for mer informasjon om coachingen vi tilbyr. I Norden finnes det mange ukuleleklubber- og band. Både amatører og de som tar ukulele på alvor, kan ha nytte av litt coaching en gang i blant.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Privatundervisning

graphicstock close up hand young millennial caucasian woman playing ukulele music song chord concept STQ pF1W

Privatleksjoner i ukulelespill blir stadig mer etterspurt, og derfor har vi etablert et samarbeid med Musikkskolen Norge (MUNO). Undervisningen foregår som privatleksjoner på Øvingshotellet i Oslo, hver eller annenhver uke.

Les mer …
0
0
0
s2smodern