Om Nordisk Ukulele

Vi tar ukuleler på alvor!

Nordisk Ukulele har som mål å levere ukuleler av høy kvalitet og tilpasset tilbehør i Norge og Sverige. Vi lover at alle modeller har blitt testet og godkjent av oss før den legges ut i butikken. Her kan du handle trygt. 

 

Marcus Roos, kurs- og produktansvarlig: En veteran i Sveriges ukulelekretsar som hållit ukulelekurser, workshops och liknande i Sverige sedan början av 2000-talet. Engagemanget har också inkluderat recenserande av ukuleler och tillbehör och även en del försäljning. Kunnskapen om ukuleler har därför, under åren, blivit stor. Bosatt i Norge siden 2011.

 - Vi på Nordisk Ukulele tar allvarligt på den här med ukulele. For oss ukulelen ingen leksak eller något man köper för att bara ha hängandes på väggen. Hos oss finner du bara ukuleler av hög kvalité, ukuleler som är sköna att spela på och som låter bra.

Kontakt: 

+47 92856729
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

 

 

torotto Tor Otto Tollefsen, markedsansvarlig:  Har lang erfaring med websider og nettbutikker, sosiale medier og grafisk produksjon. Som amatørmusiker tar han strengeinstumenter på alvor, og stiller store krav til klang og kvalitet. 

- Nordisk Ukulele skal levere ukuleler og tilbehør til utøvere som stiller krav til kvalitet. Vi hos Nordisk Ukulele skal alltid levere de beste merkene og modellene. 

 Kontakt:

+47 92661120

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.