Om Nordisk Ukulele

Vi tar ukuleler på alvor!

Nordisk Ukulele har som mål å levere ukuleler av høy kvalitet og tilpasset tilbehør i Norge og Sverige. Vi lover at alle modeller blir testet og godkjent av oss før de legges ut i butikken. Her kan du handle trygt.  

 

torotto Tor Otto Tollefsen, produkt- og markedsansvarlig:  Har lang erfaring med websider og nettbutikker, sosiale medier og grafisk produksjon. Som amatørmusiker tar han strengeinstumenter på alvor, og stiller store krav til klang og kvalitet. 

- Nordisk Ukulele skal levere ukuleler og tilbehør til utøvere som stiller krav til kvalitet. Vi hos Nordisk Ukulele skal alltid levere de beste merkene og modellene. 

 Kontakt:

+47 92661120

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

Marcus Roos, kurs- og lageransvarig: En veteran i Sveriges ukulelekretsar som hållit ukulelekurser, workshops och liknande i Sverige sedan början av 2000-talet. Engagemanget har också inkluderat recenserande av ukuleler och tillbehör och även en del försäljning. Kunnskapen om ukuleler har därför, under åren, blivit stor. Bosatt i Norge siden 2011.

 - Vi på Nordisk Ukulele tar allvarligt på den här med ukulele. For oss ukulelen ingen leksak eller något man köper för att bara ha hängandes på väggen. Hos oss finner du bara ukuleler av hög kvalité, ukuleler som är sköna att spela på och som låter bra.

Kontakt: 

+47 92856729
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Din handlekurv

Startpakke 1090,-

Roos Troll startpakke
872
UKULELEKURS
Ukulele nybegynner
Utsatt inntil videre
KOMMER:
Ukulelelørdag - Workshop
Utsatt inntil videre

Kontakt

HAR DU SPØRSMÅL ? 
Kurs: 
+47 92856729
kurs@nordiskukulele.no
Butikk::
+47 92661120
salg@nordiskukulele.no

Vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter om våre kurs og ukuleler. Vi deler ikke adressen med noen andre.

Epost:

Fornavn:

Etternavn:


Kundeløfte

NORDISK UKULELE har som mål å utvikle og levere  kvalitetsinstrumenter og tilbehør. Alle  modeller blir  testet og godkjent av oss før de legges ut i butikken.

Facebook

Twitter    Instagram

logo bambora system kopi 3
Når du handler hos oss, har du inntil 30 dagers angrefrist på produktene. Du kan prøve instrumentet i fred og ro hjemme hos deg selv, og er du ikke fornøyd bare sender du det – uten skader – i retur til oss. Pengene refunderer vi uten spørsmål.  Betalingsvilkår.

Du betaler trygt og sikkert med Apple Pay, Bambora eller PayPal. Dine betalingsopplysninger blir ikke lagret hos Nordisk Ukulele. Vi arkiverer kun navn, epost og leveringsadresse.  Handler du fra Norge, vises alle priser inkl mva. Frakt er gratis i Norge og Sverige  ved kjøp over 1000 NOK. Reklamasjoner rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nordisk Ukulele utvikles og driftes av 2T&T Nordic ENK. Copyright © 2010-2012 All rights reserved.  Personvernerklæring.